Jasper
JasperPersonal Trainer
Mijn naam is Jasper Kellerman, 28 jaar oud en sinds en in 2013 heb ik Kellerman PT opgericht. Door mijn kennis, passie en empathisch vermogen te combineren probeer ik iedereen op zijn of haar niveau te coachen. Ik kan mij voorstellen dat jij deze stap niet makkelijk vindt en dat dit voor jou een hele grote stap is. Samen met jou, ga ik op jouw startniveau aan jouw proces beginnen.
Frank
FrankPersonal Trainer
Mijn naam is Frank Buhling en na mijn carrière bij het Korps Mariniers heb ik mij gespecialiseerd als personal trainer. Mijn eigen ervaring, mijn passie en mijn positieve energie zorgen ervoor dat jij je doelen zo snel mogelijk behaald. De uitspraak “You’re never to special for basics” is iets waar ik mij zowel als beginner als gevorderd aan vast hou.
Kevin
KevinPersonal Trainer
Mijn naam is Kevin den Bekker, 28 jaar en sinds 2011 actief binnen de sport, voorheen als bootcamp trainer en sinds 2016 als personal trainer. Binnen mijn HBO opleiding heb ik mijzelf gespecialiseerd in: prestatieverbetering binnen de topsport en op ieder niveau bewegen en individuele leefstijl verbeteringen. Iedere stap is er een in de goede richting tenslotte! Voor leefstijlcoaching en trainen op jouw niveau ben je bij mij op juiste adres!

Meld je aan voor een vrijblijvende intake!