Kies jij voor personal training of voor het intensieve groepstraject?

Personal training:
Dit kan bij ons alleen of met z’n tweeën. Wil je met z’n tweeën trainen, dan wordt er verwacht dat je zelf een trainingspartner zoekt. Samen gaan wij op zoek naar een tijd die voor jou/jullie en de trainer uitkomt. Het kan in sommige gevallen handig zijn om hier wekelijks vaste tijden voor af te spreken. Je kunt er ook voor kiezen om één keer in de zoveel tijd een x aantal lessen met je trainer vooruit te plannen. Het is maar net wat voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt.

Verder zit je bij ons nergens aan vast en kun je op elk gewenst moment stoppen met trainen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer je alleen blijft trainen vanwege je abonnement, dat geen juiste motivatie is. Je betaalt dus voor de lessen die je afneemt, of de lessen die je niet binnen 24 uur hebt afgezegd.

Intensief groepstraject:
Ga jij de uitdaging aan en meld jij je aan voor het intensieve groepstraject? Tijdens dit 16 weken durende traject, heb je de keuze uit drie verschillende trainingen, waarbij je in ieder geval 2 keer in de week wordt verwacht. In de eerste 2 weken geven wij jou de ruimte om kosteloos te stoppen met het traject. Ga je na de eerste twee weken door, dan verwachten wij ook dat je het volledige traject afmaakt. Wij houden voor jou een plek vrij en daarom ben je ook verplicht het gehele traject te betalen.

TARIEVEN VOOR PERSONAL TRAINING

Train je alleen?
€59,- 60 minuten
€47,50 45 minuten

Train je samen?
€70,- 60 minuten

TARIEVEN VOOR HET INTENSIEVE GROEPSTRAJECT

Kom je 2 keer per week trainen?
€ 49,50 per week (betaling per 4 weken € 198,00)
€ 45,00 per week (betaling in 1 keer € 720,00)

Kom je 3 keer per week trainen?
€ 69,00 per week (betaling per 4 weken € 276,00)
€ 60,00 per week (betaling in 1 keer €960,00)