Wil jij één op één of één op twee training volgen?

Dan praten wij over Personal Training. Tijdens de (gratis en vrijblijvende) intake bespreken wij welke opties het beste bij jou/jullie passen. Door ons advies met jullie wensen te combineren, proberen wij de trainingen leuk, uitdagend en afwisselend te maken.

Onze Personal Trainers hebben allemaal een goede basisopleiding omtrent voeding waardoor ze ook op dit vlak al veel mooie resultaten hebben geboekt. Tijdens de PT sessies maken wij dingen omtrent voeding en gedrag bespreekbaar en proberen wij je de juiste kan op te sturen.

Mocht dit echter niet genoeg zijn, werken wij nauw samen met een diëtist (Eetresultaat). Zo houden wij korte lijntjes wat zorgt voor maximaal resultaat.

Wil jij meedoen met het intensieve groepstraject van Kellerman PT?

De voordelen van personal training, maar dan samen. Om die motivatie vast te houden, is het heerlijk om wekelijks dezelfde deelnemers te treffen. Deze lopen namelijk tegen dezelfde dingen aan als jij. Jullie zijn tenslotte samen begonnen! Vanaf nu niet langer vreemden, maar een motiverende en ondersteunende factor in jouw reis.

Begeleiding:
Meerdere disciplines helpen jou met het behalen van jouw doelstellingen. Leefstijlcoach, personal trainer en diëtist zorgen dat jij op ieder vlak van gedragsverandering wordt ondersteund.

Vaste momenten waar je op kunt rekenen, je wordt verwacht en alleen jij en jouw groepsgenoten zijn aanwezig in de sportschool. Geen pottenkijkers en een veilige omgeving waar jij tot het uiterste kunt gaan.

Doe jij mee? Dinsdag 6 oktober gaan de trainingen beginnen!

Onze functionele trainingsruimte beschikt zelfs over een uitstekend werkende airconditioning.

Alle apparaten die je bij ons in de trainingsruimte zult vinden, zijn met zorg uitgekozen om jou zo snel mogelijk naar jouw doel te begeleiden. Behalve dat wij veel met losse gewichten trainen, kan het soms makkelijk zijn om met apparaten specifieke spieren te versterken. Daarnaast hebben wij nog een aantal apparaten en attributen, waarmee wij de conditie in korte tijd, een flinke prikkel kunnen geven. Kortom, bij ons vind je alles wat jouw lichaam nodig heeft!

BENIEUWD HOE ONZE TRAININGSRUIMTE ER IN HET ECHT UITZIET? NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS INTAKE!

Meld je aan voor een vrijblijvende intake!